Minőségi alvás – Pehelypaplan és pehelypárna

 

Minőségi alvás otthon, a hétköznapokban

 

Ha jó alvásról beszélünk, mi, a Hamvay-Láng munkatársai komolyan hiszünk a minőségi megközelítésben. Mert az, hogy naponta hány órát alszunk, változó. Ezért mindig kell, hogy legyen valami állandó. Ami minőségi.

párnáinkat és paplanjainkat kézzel készítjük. Ez az egyik garancia a minőségre. Eredeti, gondosan válogatott, magyar libapehellyel töltött ágyneműt állítunk elő. Ez a másik fix pont.

 

beautiful white down comforter

 


Mi t
udjuk, hogy az alvás minősége a pihentető alvással kezdődik. Hogy hány óráig tartson? Nos, ha ideálisak a körülmények, a mennyiségi paraméterek valamivel kevesebbet számítanak. Ha optimális a környezet, ha jó az ágy, ha kiváló minőségű a párna és a paplan, akkor akár hat, akár kilenc órát alszunk, minőségi körülmények között tesszük.

Ha pedig jobban töltjük az időt éjjel, napközben is aktívabb, minőségi életet élhetünk.

A Hamvay-Láng vásárlói nem számolják az álmatlan órákat. Többnyire lefekszenek, és „alszanak mint a bunda”. Aztán pihenten ébrednek. A természetes, puha libapehely ágynemű sokkal nagyobb hatással van éjszakáinkra (és nappalainkra), mint hinné. Ez az első lépés, a minőségi út az egészséghez, a tökéletes regenerálódáshoz.

 

Hamvay-Láng olyan családi vállalkozás, ahol mindannyian azon dolgozunk, hogy vásárlóink álmát gondtalanná varázsoljuk. Csúcsminőségű magyar termékeket kínálunk. Tőlünk nem megy ki sem tömegcikk, sem tucatminőség.

Cégünk Budapesten működik. Partnereink az ország több, festői szépségű pontján, vidéken, természetes környezetben állítják elő a libapehellyel töltött pehelypárnákat és pehelypaplanokat. Mi pedig innen, a fővárosból juttatjuk el a világ minden pontjára. Büszkék vagyunk rá, hogy az eredeti magyar libapehely által fémjelzett minőséget már öt kontinens lakói ismerik.

 

beautiful white down pillow

 

Tökéletesen testhez simuló pehelypárna és pehelypaplan, benne könnyű és puha magyar libapehely töltet. Egészséges, megnyugtató puhaság, de közben biztos tartást ad az alvó fejének és testének is. És természetesen szép is. Igazi dísze az ágynak. Ha álomra hajtja a fejét, a luxus megnyugtató érzése veszi majd körül.

Élhetünk-e minőségi életet minőségi alvás nélkül? Hosszú távon – aligha. És különben is: miért tennénk? Tudatos választással az egészséges élet és a minőségi hétköznapok elérhetőek mindenki számára. 

 

Pehelypaplanok

Pehelypárnák

 

Made in Hungary
Original Hungarian Goose Down
Free Shipping
Free shipping on orders over $299
Ethically sourced
Ethically sourced down
Money-back guarantee
30 days money-back guarantee