Pihentető alvás

 

Egy jó nap az éjszakával kezdődik – Pehelypárna és pehelypaplan a pihentető alvásért

 

Az alvás legalább olyan fontos mint az evés, a levegő vétel vagy az ivás. Aki jól alszik, az felfrissülten ébred és megújult erővel kezdi a napot. Alvás közben energiákat gyűjtünk, de fontos, hogy milyen energiákat. Az alvás kihat a következő napunkra, tehát fontos, hogy kényelmesen, pihentetően tudjunk aludni. Nem csak a matrac keménysége fontos, a pehelypárnák és pehelypaplanok puhasága, tartása, hőszigetelése is meghatározza éjszakáinkat.

A jó alvás elsődleges kritériuma a jól kiegyenlített ágyklíma.
Az optimális hőmérsékletet és páratartalmat csak magas minőségű ágyfelszerelés tudja biztosítani, simogató alvásérzetet nyújtva. Amennyire egyedi az emberek melegszükséglete és alvási szokásai, annyira egyénre szabott a pehelypárna és pehelypaplan választék.

Az éjszakai pihenés fontos, az egészség fenntartása és a mindennapi regeneráció érdekében. Életünk egyharmadát fekve töltjük, ez rengeteg órát jelent az ágyban, fontos, hogy egy perc se teljen kényelmetlenül. A kényelmetlen percekből ízületi, nyaki fájdalmak, gerincfájdalmak, kialvatlanság és türelmetlenség keletkezik. Így nem tudunk a napi teendőinkre kellőképpen odafigyelni, koncentrálni.

 

A legfontosabb döntés a töltés – a szintetikustól a természetesig

A lágyság, a melegség, a kényelem, a puhaság – ki tud ellenállni, ha ezek csalogatják az embert az ágyba? A tökéletes pehelypárnák és pehelypaplanok körbeölelnek és nyugodt pihenést, alvást biztosítanak. Néha nem is vagyunk fáradtak, mégis ledőlünk hogy akár csak egy pár percre is érezzük ezt a puhaságot magunk körül.

A legfinomabb anyagból készülnek, minden alapanyag természetes, csodálatosan könnyű és lágy.

 

Hamvay-Láng pehelypárnák

Hamvay-Láng pehelypaplanok

 

Made in Hungary
Original Hungarian Goose Down
Free Shipping
Free shipping on orders over $299
Ethically sourced
Ethically sourced down
Money-back guarantee
30 days money-back guarantee